Reklamı Geç
Aydın
27 Mayıs, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    44.46
  • EURO
    51.26
  • ALTIN
    6418.2
  • BIST
    12.698
  • BTC
    66309.879$
ASLI ÖKMEN

AK Parti Aydın İl Başkanı Erdem’den Polis Haftası Mesajı: “180 Yıllık Gurur ve Fedakarlık Hikayesi”

AK Parti Aydın İl Başkanı Erdem’den Polis Haftası Mesajı: “180 Yıllık Gurur ve Fedakarlık Hikayesi”
AK Parti Aydın İl Başkanı Erdem’den Polis Haftası Mesajı: “180 Yıllık Gurur ve Fedakarlık Hikayesi”
nazilli ticaret odası

AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Erdem, açıklamasında emniyet teşkilatının toplum huzurunu sağlama konusundaki kararlı ve özverili duruşuna dikkat çekti.

 

Polis teşkilatının, kurulduğu günden bu yana milletin huzur ve güvenliği için canla başla çalıştığını ifade eden Erdem, “Bütün emniyet mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Asayişten terörle mücadeleye kadar birçok önemli görevde üstün başarılar sergileyen teşkilatımız, 180 yıllık köklü geçmişinden ve aziz milletimizden aldığı güçle bu meşakkatli görevi layıkıyla yerine getirmeye devam etmektedir.” dedi.

 

Açıklamasında polislerin suç ve suçlularla mücadelede gösterdiği kararlılığın gurur verici olduğunu belirten Erdem, Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle tüm şehit polisleri rahmetle andığını ve gazilere minnet duyduğunu ifade etti. Erdem, görev başındaki tüm polis memurlarına da başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!