© Aydın Kent Haber 2021

Ali Çetinkaya: “Nazillimizi şaha kaldıracağız!”

Ali Çetinkaya: “Nazillimizi şaha kaldıracağız!”

Ali Çetinkaya: “Nazillimizi şaha kaldıracağız!”

Yerel Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya; katıldığı açılış, cemiyet ve ziyaretlerde ilçe sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Gittiği her noktada büyük bir ilgiyle karşılanan Çetinkaya, “Katılımcı, sürdürülebilir ve kalkınma odaklı yönetim anlayışıyla, Nazillimizi vilayet merkezi olma yolunda şaha kaldıracağız.” dedi.

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında saha çalışmalarına ‘büyüklerinin tecrübesi, gençliğinin enerjisiyle’ dur durak bilmeden devam ediyor. Ziyaretlere; İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis üyesi Adayları da eşlik etti.

Geçtiğimiz günlerde Kocakesik Mahallesi Camii’nin açılış törenine katılan Ali Çetinkaya, cami yapımını gerçekleştiren Cami Dernek Başkanı Haluk Alıcık’a ve İlçe Müftüsü Selami Bayrakçı’ya teşekkür ederek, Nazilli’ye hayırlı olmasını diledi. Açılış sonrası düzenlenen ‘Keşkek İkramı’na da katılan Çetinkaya, buradan da Genç İnşaat’ın rahmetli büyükleri için düzenlediği hayra katıldı. Öğlen saatlerinde de Uzun Çarşı’da esnafların kapısını çalan Çetinkaya, ‘hayırlı işler’ dileğinde bulunarak, dertlerini dinledi, ayak üstü sohbetler etti. Hem esnafla hem de güzergah boyunca vatandaşlarla selamlaşarak hatırlarını soran Çetinkaya, halkın nabzını tuttu. “Nazilli’ye Memleket Belediyeciliği Yakışır” diyen Çetinkaya, yaklaşan seçimler için destek istedi. Çetinkaya, Belediye Meydanı’nda kurulan Memleket Partisi standında vatandaşlarla buluşmayı da ihmal etmiyor.

 

YAYLAPINAR’A ‘DÜĞÜN SALONU’ SÖZÜ!

Akşam saatlerinde ekip arkadaşlarıyla birlikte Yaylapınar Mahallesi’ne geçen Ali Çetinkaya’yı Mahalle Muhtarı Hakan Yıldırım karşıladı. Kahvehaneleri ziyaret ederek Nazillili hemşehrileriyle bir araya gelen Çetinkaya, tek tek tokalaşarak hatırlarını sordu, dertlerini dinledi. Mahalle sakinlerine kısa bir konuşma yapan Çetinkaya, ekonomik darboğaz sebebiyle gençlerin artık düğün bile yapamadığını ifade ederek, seçilmesi halinde mahallenin ihtiyacı olan Düğün Salonu’nu yapacağı sözünü verdi. Yarım kalan Halı Saha’yı da tamamlayacağını belirten Çetinkaya, projelerinden örnekler vererek gelecek vizyonunu paylaştı. Tarımsal sanayi ve kooperatifleşmenin önemine de değinen Çetinkaya, “Katılımcı, sürdürülebilir ve kalkınma odaklı yönetim anlayışıyla, Nazillimizi vilayet merkezi olma yolunda şaha kaldıracağız.” dedi.

Konuşmasını soru-cevap bölümüyle tamamlayan Ali Çetinkaya, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER