© Aydın Kent Haber 2021

Banka şubesinin kapanmaması için imza kampanyası başlatıldı 

Banka şubesinin kapanmaması için imza kampanyası başlatıldı 

Bahattin ALBAYRAK / SULTANHİSAR /Aydın

Banka şubesinin kapanmaması için imza kampanyası başlatıldı 

Sultanhisar ilçesinin Atça Mahallesinde bulunan İş Bankası Şubesinin kapanmaması için ilçe Belediye Başkanı banka şubesinin önünde imza kampanyası başlattı. İlk imzayı da kendisi atarak imar planının Fransa’nın Başkenti olan Paris’e benzemesi nedeni ile Türkiye’nin Paris’i olan Atça Mahallesi’ndeki tek banka şubesinin kapatılmaması için herkesi imza kampanyasına davet etti.

Sultanhisar’a bağlı Atça Mahallesi’nde bulunan ve 17 yıldan buyana Atça ile tarım sektörü ile uğraşan tüm çevre kırsal mahallelere de hizmet vermekte olan Türkiye İş Bankası Atça Şubesinin kapatılma kararının alınmasının ardından, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya tarafından Banka Şubesinin kapatılmaması için Banka Şubesi önünde imza kampanyası başlatıldı. 

Kısa bir zaman içerisinde başlatılan kampanyaya imza atanların sayısı 6 bine yaklaştı. 

 

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, ‘Gönlümüz razı değil, konunun takipçisi olacağız’

 

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya konunun takipçisi olacaklarını belirterek, “Aldığımız duyumlara göre, İş Bankası Genel Müdürlüğü tarafından Atça İş Bankası Şubesi için kapatma kararı verilmiştir. Bu kararın bir an önce tekrardan değerlendirilmesi hususunda ilçemiz esnaflarımız ve vatandaşlarımız adına bu konunun takipçisi olacağımızı, Üst Düzey yetkililerle gerekli görüşmeleri yaptığımızı gerekli dilekçelerimizi de İş Bankası Genel Müdürlüğüne iletilmek üzere göndermiş olduğumuzu tüm halkımızın bilgisine sunarım. İmza Kampanyamız için tüm vatandaşlarımızdan gerekli hassasiyeti göstermelerini rica ederim. 

S.S 47 Nolu Atça Birlik Başkanı Caner Erdoğan’a,Atça Esnaf Odası Başkanı İsa Durak’a ve Tüm Sivil Toplum Kuruluşları yetkililerine, tüm iş insanlarımıza, bölgemizde bulunan dünyanın dört bir yanına çilek ihracatı yapan ihracatçılarımıza, bölgemizde Türkiye’nin çilek üretiminde lider konumunda olan üreticilerimize, vatandaşlarımıza, Atça İş Bankası Şubemizin kapatılmaması için başlatmış olduğumuz imza kampanyamıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

İmza kampanyasına katılan vatandaş kurum ve kuruluşlar olmak üzere sayının 6 bine yaklaştığı öğrenildi. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER