© Aydın Kent Haber 2021

Buzdolabından çıkan yangın korkuttu 

Buzdolabından çıkan yangın korkuttu 

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ / (Aydın)

Buzdolabından çıkan yangın korkuttu 

Nazilli ilçesinde buzdolabından çıkan yangın büyümeden söndürülürken evin mutfak bölümü yanarak büyük ölçüde maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin aldıkları yangın ihbarı sonucunda anında olay yerine gelmeleri evin tamamen yanması ve çevre evlere de sıçramasını önledi. 

Yangın, Nazilli’de Yeşil Mahalle 743 sokak üzerinde bulunan 5 numaralı yerde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Mehmet Kayalıoğlu (M.K) isimli şahsa ait tek katlı müstakil evde bulunan buzdolabından henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir anda evin içerisini alev ve duman kaplamasının ardından ev içerisinde bulunan ev sakinleri kendilerini dışarı atarak mahalle komşularından yardım istediler. 

 

Yangın ihbarı sonucunda anında olay yerine gelen itfaiyenin hızlı müdahalesi bir faciayı önledi. 

 

Aldıkları yangın ihbarı sonucunda yangın bölgesine itfaiye ve polis ekiplerinin sevkleri sağlandı. Yangın bölgesine gelen itfaiye ekipleri müstakil ev içerisinde çıkan yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının büyümeden kontrol altına alarak söndürülmesini sağladılar. Polis ekipleri de yangın bölgesinde çevre güvenliğini sağladılar. 

Çıkan yangın sonucunda müstakil evde soğutma çalışmalarını tamamladılar yangında evin mutfak bölümünde büyük ölçüde maddi hasar meydana geldiği ve olayla ilgili olarak da soruşturmanın sürdürülmekte olduğu öğrenildi. Yangın sonucunda herhangi bir can kaybı ve yaralanan olmadı. Yangın bölgesine gelen Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk, yanan ev içinde incelemede bulunarak ev sahibinden ve itfaiye ekiplerinden bilgiler aldı.   

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER