© Aydın Kent Haber 2021

CHP Milletvekili Bülbül’den Başkan Tetik’e ziyaret

CHP Milletvekili Bülbül’den Başkan Tetik’e ziyaret

CHP Milletvekili Bülbül’den Başkan Tetik’e ziyaret

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul tetik’i makamında ziyaret etti.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Aktaş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Yılmaz ve meclis üyeleri; Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’i makamında ziyaret etti. 

 

Nazilli’nin kalkınması için hayata geçirilecek projelerin büyük bir önem taşıdığına değinen CHP Aydın Milletvekili Bülbül; “Nazilli’nin geleceği için hep birlikte, beraberlik içerisinde hareket etmemiz şart. Bu şehirde yaşayan insanların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için belediye başkanımızla ve ilçe örgütümüzde devamlı olarak iletişim halindeyiz. Nazilli’de çok güçlü bir birliktelik yakaladık. Bunun yansımalarının da çok iyi olacağına inanıyorum. Başkanımızın yaptığı güzel işleri genel merkez olarak da yakından takip ediyoruz. Arkasında güçlü bir CHP örgütü var. Nazilli’yi çok daha güzel günler bekliyor. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi. 

 

Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Sayın vekilimizin ve ilçe örgütümüzün destekleri bizler için çok kıymetli. Nazillimizin hem kültürel hem de ekonomik anlamda büyümesi için yerel yönetimler ile daima güçlü bağlar kuran vekilimizin Ankara’da sesimizi en iyi şekilde duyurduğunu biliyoruz. Kendisine bu anlamda ayrıca teşekkür ediyorum” sözlerini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER