© Aydın Kent Haber 2021

Ergüler Nazilli'de sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı 

Ergüler Nazilli'de sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı 

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın

Ergüler Nazilli'de sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı 

Nazilli'de AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, AK Parti Nazilli ilçe Başkanı Volkan Beyazıt, MHP İlçe Yönetimi ve Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, Nazilli’de sağlık çalışanlarını ziyaret edip Tıp Bayramlarını kutladılar. 

 İlk ziyaret Nazilli Devlet Hastanesine gerçekleşti. AK Parti ve MHP’den oluşan Cumhur ittifaki üyeleri ve Cumhur ittifakı Nazilli Belediye Başkan adayı Esat Ergüler Nazilli Devlet Hastanesine gelerek Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Necati Akkaya’yı makamında ziyaret ederek Tıp bayramını kutladılar. Daha sonra da hastane içerisini gezerek görev yapan hekimlerin ve sağlık çalışanlarının Tıp bayramlarını kutlayarak karanfil verdiler. 

Cumhur İttifakı üyeleri ve Cumhur ittifakının Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, Nazilli Devlet Hastanesi’nin ardından Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve özel Referans hastanesine de giderek görev başındaki doktorların ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladılar. 

Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş’ın eşlik ettiği Esat Ergüler, sağlık personelleri ve hastanelerdeki hastalara ve refakatçılarına muayene için gelen hastalara karanfil hediye etti. Ergüler, tıp bayramını kutlayıp hastalara geçmiş olsun dileklerini iletip acil şifalar diledi.

14 Mayıs Tıp Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan AK Partili Cumhur ittifakının Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, “Acıyı dindirmek, yarayı iyileştirmek, bir cana dokunmak, bir hayatı kurtarmak, derde derman olmak için gecesini gündüzüne katanların, kurtarmayı, yaşatmayı, daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaçlayan doktorlarımızın, sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. Biliyoruz ki eksikliğinizin telafisi yok” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER