© Aydın Kent Haber 2021

Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 3 kişi yakalandı

Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 3 kişi yakalandı

Bahattin ALBAYRAK / KUYUCAK /Aydın

AYDIN’ın Kuyucak ilçesinde Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyon sonrasında 3 kişi yakalandı. çıkarıldıkları Mahkemece tutuklanarak ceza ve tutuk evine gönderildiler. 

Denizli ilinden Aydın iline uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarı alan Jandarma ekipleri Kuyucak ilçesinde Devlet Kara Yolu üzerinde durdurarak otomobil içerisinde bulunan 3 şahsı gözaltına aldılar. 

Otomobil içerisinde ve şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda 106 gram metamfetamin uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan üç şahıs çıkarıldıkları Mahkemece tutuklanarak Ceza ve Tutuk evine gönderildiler. 

Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. 

Jandarma ekipleri Denizli’den Aydın iline uyuşturucu madde getirileceği ihbarı alan jandarma ekipleri tarafından Denizli’den temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Aydın’a getiren Y.K., M.K., ve A.G. isimli üç şahsın içerisinde bulunduğu otomobil Kuyucak ilçesi sınırı içinde Devlet Kara Yolu üzerinde durduruldu. 

Jandarma KOM ekiplerince otomobil içerisinde ve şahısların üzerinde yapılan aramalarda, 106 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi, bir miktar Türk Lirası ve Dolar, 5 adet cep telefonu ve 4 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alındı. Gözaltına alınan Y.K., M.K., ve A.G isimli üç şüpheli şahsın sorgulamalarının yapılmasının ardından Nazilli Adliyesine getirildiler çıkarıldıkları Mahkemece de tutuklanarak Ceza ve Tutuk Evine gönderildiler. 

iHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER