© Aydın Kent Haber 2021

NAMDER Ramazan Geleneğini Bozmadı 

NAMDER Ramazan Geleneğini Bozmadı 

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın

NAMDER Ramazan Geleneğini Bozmadı 

Nazilli'de NAMDER’den Ramazan kolisi yardımı geleneğini bu Ramazan ayında da sürdürüyor. 

Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER), ihtiyaç sahiplerine olan desteğini 2024 yılı Ramazan ayında da sürdürüyor.

Nazilli’li müteahhitler tarafından 2020 yılında kurulan Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER), ihtiyaç sahiplerine olan desteğine devam ediyor.

 

NAMDER bu Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere 5 bin gıda kolisi dağıtacak. 

Ramazan Ayı nedeniyle dernek üyelerinin desteği ile alınan 5 bin adet gıda kolisi ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı. Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER) Başkanı Remzi Erdemci, yaptığı basın açıklamasında, “NAMDER her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanındadır ve yanlarında olmaya da devam edecektir” dedi. 

 

NAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Erdemci, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı açıklamasında, “Kurulduğu 2020 yılından bu yana Nazilli Müteahhitler Derneğimiz (NAMDER) kurumsal yapısının yanı sıra sosyal yardım projeleriyle de Nazilli halkının her zaman yanında olmaya devam ediyor. Olmaya da devam edecektir. 2020 yılında kurulmamızın ardından 4 yıldan buyana ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olan NAMDER, gerek pandemi sürecinde gerekse şuanki ekonomik dar boğazda vatandaşımızın yanında olmaya kurumlarımıza destek vermeye her zaman hazırdır. Kurulduğumuzdan bugüne kadar 50 bin ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşarak yardımcı olduk. Olmaya da devam edeceğiz. 

Bu yıl da Ramazan Ayı münasebetiyle geleneğimizi sürdürerek ihtiyaç sahibi 5 bin ailemize yardım kolisi ulaştıracağız. Geleneksel hale getirdiğimiz bu yardımlarımızı bu yılda sürdüreceğiz. Bu yıl Ramazan ayı nedeni ile kendi imkanlarımız ile belirlediğimiz 5 bin ailemize yine kendi ekiplerimiz ile yardım kolilerimizi ulaştıracağız. Biz NAMDER olarak Nazilli’de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimize sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER