© Aydın Kent Haber 2021

Nazilli AK Parti ilçe teşkilatında delege seçimi heyecanı başladı

Nazilli AK Parti ilçe teşkilatında delege seçimi heyecanı başladı

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın

 Nazilli AK Parti ilçe teşkilatında delege seçimi heyecanı başladı

Sabah saatlerinde başlayan seçimler saat 15.00’de sona erdi 

AK Parti’nin 8’nci olağan kongre süreci başladı. Bu kapsamda parti öncelikle MKYK’de belirlenen kongre takvimi ve parti tüzüğüne göre mahalle delege seçimlerine başladı. 

Nazilli ilçesinde yaklaşık 16 bin üyesi bulunan teşkilat, 400 delegeyi belirlemek için Nazilli Öğretmen evinde kurulan sandıklarda oyunu kullanıyor. AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt’ın ev sahipliğinde yapılan delege seçimlerine AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, önceki dönem AK Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve çok sayıda partili oy kullandı. Saat 11.00’de başlayan oy kullanma işlemlerinin, saat 15.00’e kadar süreceği belirtildi.

 

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, ‘Ankara’dan genel Merkezden gelecek olan talimatları bekliyoruz’

 

Üye sayılarının güncellediğini belirten AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, “Parti Genel Merkezi’nin aldığı kararlar doğrultusunda yolumuzda ilerlemeye devam edeceğiz. Ankara’dan gelen talimatları bekliyoruz. Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) bilgilerimizi verdik. Üye sayılarımız güncelleniyor. Yerel seçimlerinin ardından, partimize teveccüh artarak devam ediyor. Bu tabloda bizleri sevindiriyor” dedi. 

Ayrıca Başkan Volkan Beyazıt, kongrenin her hangi bir değişiklik olmaz ise 27 Ekim Pazar günü saat 14.00’te Nazilli Ticaret Odası Konferans Salonu’nda yapılacağını sözlerine ekledi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER