© Aydın Kent Haber 2021

Nazilli Belediye Başkan Adayları kahvaltıda buluştu 

Nazilli Belediye Başkan Adayları kahvaltıda buluştu 

Nazilli Belediye Başkan Adayları kahvaltıda buluştu 

Nazilli'de yerel seçimlerde belediye başkanlığı için yarışacak olan adaylar, Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya'nın düzenlediği kahvaltıda buluştu. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, adaylar birbirlerine başarı diledi.

 Nazilli'de, belediye başkanlığı için yarışan siyasi adaylar, örnek bir hareketle Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya'nın organize ettiği kahvaltıda buluştu.

 

Nazilli Belediyesi Hangar Kafe'de gerçekleştirilen organizasyona Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhur İttifakı Ortak Adayı AK Partili Esat Ergüler, CHP Nazilli Belediye Meclis Üyesi Adayı Serkan Sevim, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Melezoğlu, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Emin Eser, Türkiye İşçi Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Akın İbil, Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Firdevs Esmer, DEM Parti Belediye Başkan Adayı Sinan Çakmakçı'nın yanı sıra parti üyeleri ve basın mensupları da katıldı

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, kahvaltı organizasyonunu düzenleyerek yerel seçimlerde örnek bir hareket sergiledi. Organizasyonla ilgili konuşan Çetinkaya, seçimlere kısa bir süre kala sorun çözme odaklı yaklaşımların daha faydalı olacağını vurguladı. Çetinkaya, "Türkiye ve dünya birçok yönden zor günler yaşıyor. Ekonomik krizler, savaşlar ve deprem gibi talihsiz durumlardan ötürü insanlık, kötü günleri bir arada atlatmaya çalışıyor. Ülkemiz de ekonomik krizi en çok hisseden ülkelerden biri. Türkiye her yönden gergin zamanlar geçiriyor. Halkımızın sorunları büyük. Vatandaşlarımız yaşamsal anlamda en asgari eksikliklerini dahi gidermekte zorlanıyor. Halkımızın yaşadığı sorunların sorumlusu ve sebepleri hepimize göre değişebilir. Ancak şu süreçte hatanın kimde olduğunu arayıp onu cezalandırmaya çalışmanın kimseye faydası yok. Sorunları çözmek, hepimizin en büyük gayesi olduğuna inanıyorum

Her adayın amacının Nazilli'ye hizmet olduğunu vurgulayan Çetinkaya, "Bizler de bu zorlu süreçlerin içinde bir seçime gidiyoruz. Bütün adaylarımızın ayrı meziyetleri, ayrı fikirleri var. Hepimiz Nazilli'ye hizmet için bu yola çıktık. Bu seçimin sonunda kim kazanırsa kazansın, tek temennimiz vatandaşın ve tümüyle Nazillimizin sorunlarının çözülmesi. Bizim, ülkenin genelinde var olan gergin siyasi iklimden, hem kişisel hem de örgütsel olarak uzak durmamız ve dostane ortamı sağlamamız gerekiyor. Ben küçüğünüz olarak, sakin ortamı hazırlamanız ve hepimizin Nazillimize yakışan seçim çalışmasını yapmamızı sağlamanızı, siz büyüklerimden istirham ediyorum." ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER