© Aydın Kent Haber 2021

Nazilli İlçe Müftüsü Değişti

Nazilli İlçe Müftüsü Değişti

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın

Nazilli İlçe Müftüsü Değişti

Nazilli ilçe müftüsü Ankara Polatlı ilçesine atanırken Nazilli ilçe Müftülüğüne ise İzmir’in Torbalı ilçe müftüsü Hakan Türe getirildi. Nazilli ilçe Müftüsü Selami Bayrakçı, Ankara’nın Polatlı ilçesine atanırken, yerine ise İzmin’in Torbalı ilçe Müftüsü Hakan Türe atandı. 

Nazilli ilçe Müftüsü Selami Bayrakçı’nın tayininin çıkması Nazilli ilçesinde üzüntü ile karşılandı. Görev süresinin dolmasına bir yıl kala tayin isteyen Selami Bayrakçı Ankara’nın Polatlı ilçesine atandı. Bayrakçı’nın yerine ise İzmir’in Torbalı ilçe Müftüsü Hakan Türe atandı. 18 Şubat 2020 tarihinde Nazilli’de göreve başlayan Selami Bayrakçı’nın önümüzdeki günlerde Nazilli ilçesinden ayrılması ve Ankara’nın Polatlı ilçe Müftülüğünde göreve başlaması bekleniyor. 

 

Nazilli ilçe Müftülüğüne atanan Hakan Türe 1973 yılında Manisa’nın Salihli ilçesinde doğdu. İlkokulu Salihli Çavlu köyünde okudu. 1986 yılında İzmir Kestanepazarında hafız oldu.1992 yılında İzmir İmam-Hatip Lisesini, 1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat fakültesini bitirdi. 1997 yılında Torbalı’da İmam-Hatip olarak göreve başladı.2000 yılında İzmir Narlıdere’de kısa bir süre İmamlık yaptıktan sonra Konya Selçuk İhtisas Eğitim Merkezi’ni kazandı. 

2003 yılında buradan 10.dönem olarak mezun oldu. Aynı yıl Tokat ilinin Reşadiye ilçesinde dört ay vaizlik yaptıktan sonra 2003-2005 yıllarında Diyarbakır ilinin Çüngüş İlçesinde, 2005-2011 tarihlerinde Afyon ilinin Çobanlar ilçesinde müftü olarak görev yaptı. 

5 Eylül 2011- 2 Ekim 2017 tarihleri arasında Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde müftü olarak görev yapmasının ardından 22 Eylül 2017 tarihinde İzmir’in Torbalı ilçe Müftülüğüne atandı. Nazilli ilçe Müftülüğüne atanan Hakan Türe’nin evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER