© Aydın Kent Haber

NAZİLLİ’DE HAREKETLİ DAKİKALAR: SİNİR KRİZİ GEÇİREN GENCİ POLİS İKNA ETTİ

NAZİLLİ’DE HAREKETLİ DAKİKALAR: SİNİR KRİZİ GEÇİREN GENCİ POLİS İKNA ETTİ

NAZİLLİ’DE HAREKETLİ DAKİKALAR: SİNİR KRİZİ GEÇİREN GENCİ POLİS İKNA ETTİ


Nazilli’de dün akşam saatlerinde sinir krizi geçiren bir genç, elindeki ekmek bıçağını boğazına dayayarak çevreye korku dolu anlar yaşattı. Olay esnasında kendisiyle dalga geçtiğini iddia ettiği motosikletli grupla da tartışan genç adam, polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ikna edilerek hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Nazilli'nin en işlek arterlerinden biri olan Ordu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle sinir krizi geçiren H.Y., eline aldığı ekmek bıçağını kendi boğazına dayadı. Çevredeki vatandaşların korku ve endişe dolu gözlerle izlediği H.Y., cadde ortasında bağırarak çevreye küfürler savurmaya başladı.

"Yapamazsın" Diyen Gençlerle Tartıştı
Olayın yaşandığı sırada caddeden geçen ve çevredekilerin iddiasına göre H.Y.'ye "Yapamazsın" diyerek dalga geçen motosikletli bir grup genç ile H.Y. arasında sözlü tartışma çıktı. Gerginliğin tırmanması üzerine çevredeki sağduyulu vatandaşlar araya girerek motosikletli gençleri olay yerinden uzaklaştırdı.

Müzakereler Sonuç Verdi, Bıçağı Bıraktı
Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen emniyet güçleri, çevre güvenliğini alarak H.Y.'yi sakinleştirmek için yoğun bir çaba sarf etti. Polisin sabırlı ve profesyonel ikna çalışmaları neticesinde H.Y., elindeki ekmek bıçağını bırakarak teslim oldu.

Bıçağın altından yara almadan kurtarılan ve sinir krizi geçirdiği belirlenen genç adam, hazır bekletilen ambulansla kontrol amaçlı Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER