© Aydın Kent Haber 2021

Nazilli'de hayatını kaybeden ud sanatçısı Atalay Elmas son yolculuğuna uğurlandı

Nazilli'de hayatını kaybeden ud sanatçısı Atalay Elmas son yolculuğuna uğurlandı

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın

Nazilli'de hayatını kaybeden ud sanatçısı Atalay Elmas son yolculuğuna uğurlandı

Nazilli’de beyin tümörü rahatsızlığı nedeniyle dün gece evinde hayatını kaybeden müzisyen ve ud sanatçısı Atalay Elmas için Kurtuluş Mahallesinde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

 

Nazilli ilçesinde Turan Mahallesi’nden gelen ölüm haberi Kurtuluş Mahallesinde yaşayan Kuşbaz bölgesinde yaşamakta olan müzisyenleri üzüntüye boğdu. 

Beyin tümörü rahatsızlığı nedeni ile uzun zamandan buyana tedavi gören müzisyen ve Ud sanatçısı Atalay Elmas, dün akşam saatlerinde Turan Mahallesi’ndeki evinde fenalaşarak hayata gözlerini yumdu. 

Aldıkları üzücü haber ile tüm sevenlerinin üzülmelerine neden olan müzisyen ve ud sanatçısı Atalay Elmas için Kurtuluş Mahallesinde bulunan Yıldırım Camiinde öğle namazına müteakip cenaze töreni gerçekleştirildi. 

Sevilen müzisyenin cenaze törenine Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu ve Nazilli Kaymakamlık Korosu üyeleri, tüm müzisyen arkadaşları, Elmas ailesi ile eş ve dostları katılım sağladılar. Cenaze namazını kıldıran cami imamı cenaze namazına katılanlara haklarını helal etmelerini istedi. tüm cenaze namazına katılanlar haklarını helal ettiler. 

Cenaze namazının ardından müzisyen ve ud sanatçısı Atalay Elmas sevenlerinin omuzları üzerinde cenaze aracına taşınarak Eğriboyun mezarlığına götürülerek yine dualar eşliğinde toprağa verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER