© Aydın Kent Haber 2021

Nazilli'de ihtiyaç sahibi aileler için kömür yardımı sürüyor

Nazilli'de ihtiyaç sahibi aileler için kömür yardımı sürüyor

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın

Nazilli'de ihtiyaç sahibi aileler için kömür yardımı sürüyor

Nazilli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ilçe genelinde 3 bin haneyi ısıtıyor. 

Nazilli'de ihtiyaç sahibi aileler için yapılacak olan kömür yardımları başladı. Nazilli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Nazilli ilçesinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere, vakıf görevlileri tarafından kömürler ailelerin adreslerine ulaştırılıyor. 

Mayıs ayında tamamlanan başvuruların ardından, Nazilli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerince yapılan çalışmalar, araştırma ve incelemeler sonucunda belirlenen 3 bin haneye kömürler evlerine kadar götürülüp teslim ediliyor. 

 

Kömür dağıtımları vakıf ekiplerince belirlenen 3 Bin ailenin evlerine ulaştırılıyor. 

Nazilli Devlet Hastanesi bitişiğinde bulunan Eski Gazi Mustafa Kemal İlkokulu bahçesinde toplanan yaklaşık 2 bin ton kömür, buradan Nazilli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekiplerince plan ve program dahilinde daha önce belirlenen hanelere teslim ediliyor. 

79 mahallede bulunan dar gelirli ailelere hane başı 650 kilogram kömür yardımı yapılıyor. Bu arada Engelli ve yaşlılık maaşı alan ailelere ise kömür dağıtımlarında öncelik tanınıyor. Vakıf görevlileri, kömürleri vatandaşın kapısının önüne kadar bırakıp ayrılıyorlar. Yapılan kömür yardımlarında vatandaşlar ifşa edilmiyor. 

Nazilli'de kömür dağıtımlarının 1 ay boyunca devam edeceği öğrenildi. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER