© Aydın Kent Haber

Nazilli’de Kontrolden Çıkan Motosiklet Otomobilin Altına Girdi

Nazilli’de Kontrolden Çıkan Motosiklet Otomobilin Altına Girdi

Nazilli’de Motosiklet Kazası: Park Halindeki Aracın Altına Girdi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kontrolden çıkan motosikletin sürücüsü, park halindeki otomobilin altına girerek yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Aydoğdu Mahallesi Namık Kemal Caddesi ile Hürriyet Caddesi kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Namık Kemal Caddesi üzerinde seyir halinde olan C.O. idaresindeki 09 NC 236 plakalı motosiklet, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Devrilen motosikletten yola fırlayan sürücü C.O., yol kenarında park halinde bulunan bir otomobilin altına girerek sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı sürücü, çevredekilerin ve ekiplerin müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan C.O.’nun sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER