© Aydın Kent Haber 2021

Oy yoksa hizmet yok

Oy yoksa hizmet yok

Oy yoksa hizmet yok

Nazilli’nin Kuşçular Mahallesi Muhtarı Ramazan Kömürcüoğlu, mahallesinin yolunu yapma sözü veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bugünkü ziyaretinde konuyu kendisine ilettiğini ama üst düzey bir yetkilinin kendisine cevap olarak, “Senin mahallenden 1 oy çıktı. Oy yoksa hizmet yok” şeklinde cevap aldığını ifade etti. 

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Savaş, Nazilli Sulama Birliği programına katıldı. Programa muhtarlar da katıldı. Muhtarlar sorun ve taleplerini iletti. Kuşçular Mahallesi Muhtarı Ramazan Kömürcüoğlu, bugün Nazilli’de muhtarlar derneğini ziyaret eden Çerçioğlu’na ilettiği bir probleme aldığı cevabı Savaş’a anlattı. Kuşçular ile Kozdere mahallesi arasındaki 6 km’lik yolun asfaltlanması için kendisine söz verildiğini ama yapılmadığını belirten Kömürcüoğlu, Çerçioğlu’nun bugünkü ziyaretinde konuyu hatırlattığını söyledi. Kömürcüoğlu, Muhtarlar Derneği’ndeki toplantıda belediyeden üst düzey bir yetkilinin kendisine “Senin mahallenden CHP’ye oy mu çıktı da hizmet istiyorsun” dediğini aktardı.

Bu sözler üzerine Savaş, “Muhtarlar gidiyor belediyeye, hemen çekmece açılıyor. Senin mahallenden oy çıkmamış, mahallene hizmet yok diye geri gönderiliyor” ifadelerini kullandı. 

Kuşçular Mahallesinde 100 seçmen bulunurken bu seçmenlerin Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’ye 1 oy verdiği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER