© Aydın Kent Haber 2021

Sultanhisar'da Jandarma KADES uygulamasını anlattı 

Sultanhisar'da Jandarma KADES uygulamasını anlattı 

Bahattin ALBAYRAK / SULTANHİSAR /Aydın

Sultanhisar'da Jandarma KADES uygulamasını anlattı 

Sultanhisar'da Jandarma Ekipleri bir fabrikada Vatandaşlara KADES Uygulaması, Elektronik Kelepçe, Kadına El Kalkamaz, Çevre Doğa Bilinci ve Orman Yangınlarına Karşı Duyarlı olunması konularında bilgilendirmelerde bulundular. 

Aydın il Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Sultanhisar ilçesinde bulunan bir fabrikada çalışmakta olan bay ve bayan çalışanlara 6284 Sayılı Kanun, KADES Uygulaması, Elektronik Kelepçe gibi konularda bilgilendirme faaliyeti hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Kon uile ilgili olarak bilgilendirici buroşürler dağıttılar. 

Edinilen bilgilere göre Aydın il Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele Kısım Amirliği, Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ve Sultanhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bir araya gelerek 

Sultanhisar İlçesinde bulunan ve faaliyet göstermekte olan bir sera fabrikasını ziyaret ederek fabrikada çalışmakta olan kadın ve erkek çalışanları ziyaret ettiler. 

Jandarma ekiplerinin ziyaretlerinde 6284 Sayılı Kanun, KADES Uygulaması, Elektronik Kelepçe, Kadına El Kalkamaz, Çevre Doğa Bilinci ve Orman Yangınlarına Karşı Duyarlı olunması konularında bilgilendirmelerde bulundular. 

Yapılan bilgilendirme toplantısında kadın vatandaşların telefonlarına KADES uygulaması indirilerek broşür dağıtımı gerçekleştirildi. Kadınların huzuru ve güveni için sosyal sorumluluk faaliyetlerine sürekli olarak devam edileceği belirtildi. iHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER