© Aydın Kent Haber 2021

Zeki İnal'a Alemler Mahallesi'nde yoğun ilgi 

Zeki İnal'a Alemler Mahallesi'nde yoğun ilgi 

Zeki İnal'a Alemler Mahallesi'nde yoğun ilgi 

 İnal seçim çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor

 İYİ Parti Karacasu Belediye Başkan Adayı Zeki İnal seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor

Belediye Başkan Adayı Zeki İnal mahalle ziyaretlerine devam ederek, projelerini paylaşmayı sürdürüyor 

Karacasuyu karış karış gezen Zeki İnal'ın bugünkü durağı Alemler mahallesi oldu

 Mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Karacasu ilçesinin her köşesine adım atan İnal, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek kapsamlı görüşmeler gerçekleştiriyor. Mahalleleri ziyaret ederek doğrudan vatandaşla buluşan İnal mahallelinin öncelikli taleplerini dinliyor, istek ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor. Vatandaşlarla birlikte hasbihal eden İnal, ihtiyaç ve talepler doğrultusunda yapılabilecek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Alemler mahallesi ziyaretinde Başkan adayı Zeki İnal’a İYİ Parti GİK üyesi Gülizar Şengül Peçen, Karacasu İYİ Parti İlçe başkanı Ali Küpelioğlu, meclis üyeleri ve ilçe yönetimi eşlik etti.

 Ziyaret sonunda yaptığı açıklamada başkan adayı İnal şunları söyledi;

TEŞEKKÜRLER ALEMLER! 

"Bu akşam seçim çalışmalarımız kapsamında İYİ Parti GİK Üyemiz Gülizar Şengül PEÇEN, ilçe başkanımız Ali KÜPELİOĞLU, meclis üyelerimiz ve ilçe teşkilatımızla beraber ALEMLER mahallemizde kahvehane ziyaretinde mahalle halkımıza 28 ay gibi kısa bir sürede yaptıklarımızı anlattık. ALEMLER halkımıza cemiyet yerine hijyenik bir mutfak ve bulaşıkhane, bütün sokaklara parke taşı döşeme, her yıl elma festivali yapma, gençlik merkezi kurma ve imam evi yapma sözü verdik. 31 Mart yerel seçimlerde destek istedik. Başta yeni muhtar adaylarımız ve mahalle halkımıza bize gösterdikleri ilgi ve alakan dolayıda ayrıca teşekkür ediyoruz.

ALEMLER İYİ OLACAK!

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER