Aydın
15 Mayıs, 2026, Cuma
  • DOLAR
    44.46
  • EURO
    51.26
  • ALTIN
    6418.2
  • BIST
    12.698
  • BTC
    66309.879$

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, OTİZM DESTEK MERKEZLERİ’NİN ÖĞRENCİLERİNİ ATA TOHUMLARINDAN ÜRETİLEN FİDELER İLE BULUŞTURDU

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, OTİZM DESTEK MERKEZLERİ’NİN ÖĞRENCİLERİNİ ATA TOHUMLARINDAN ÜRETİLEN FİDELER İLE BULUŞTURDU
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, OTİZM DESTEK MERKEZLERİ’NİN ÖĞRENCİLERİNİ ATA TOHUMLARINDAN ÜRETİLEN FİDELER İLE BULUŞTURDU

Çerçioğlu, Engelliler Haftası nedeniyle her yaştan vatandaşı birbirinden anlamlı etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından Aydın’a kazandırılan Otizm Destek Merkezleri’nin öğrencileri, ‘Ata Tohumları Toprakla Buluşuyor’ etkinliğiyle bir araya geldi. Etkinlikte öğrenciler, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin seralarında Ata Tohumları’ndan üretilen fideleri toprakla buluşturdu, doğayla iç içe keyifli anlar yaşadı.

 

Aydın Tekstil Park’ta düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler, kendi elleriyle fideleri dikerek doğayla iç içe unutulmaz bir gün geçirdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’ın dört bir yanında toplumun her kesiminden vatandaşa yönelik çalışmalarına devam edeceklerini belirtti ve “Kentimizin dört bir yanında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Otizm Destek Merkezlerimizde eğitim gören öğrencilerimizin mutluluğu bizler için çok kıymetli. Çocuklarımızı sosyal, kültürel ve eğitici etkinliklerle buluşturmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!