Aydın
24 Nisan, 2026, Cuma
  • DOLAR
    44.46
  • EURO
    51.26
  • ALTIN
    6418.2
  • BIST
    12.698
  • BTC
    66309.879$

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN KUŞADASI’NDA ALTYAPI YATIRIMI

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN KUŞADASI’NDA ALTYAPI YATIRIMI
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN KUŞADASI’NDA ALTYAPI YATIRIMI

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN KUŞADASI’NDA ALTYAPI YATIRIMI

Çerçioğlu’nun öncülüğünde, Aydın’ın tüm ilçelerinde sürdürülen altyapı yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile kazanan Aydın ve Aydınlılar oluyor.

ASKİ’nin kentin dört bir yanında gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Kuşadası ilçesi Soğucak Mahallesi’nde kanalizasyon ve yağmur suyu hatları yapım işi başlatıldı. Bölgeye uzun yıllar hizmet edecek bir altyapı kazandırılması için gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yapımı eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor.

 

8 milyon 200 bin Türk Lirası yatırım maliyetiyle hayata geçirilen çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Aydın’ın tüm ilçelerinde hayata geçirilen yatırım ve projelerin devam edeceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kentimizin dört bir yanında eş zamanlı olarak hayata geçirdiğimiz alt ve üstyapı yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımıza her geçen gün yenilerini ekliyor, hizmetlerimizi hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!