Aydın
22 Şubat, 2026, Pazar
  • DOLAR
    43.83
  • EURO
    51.70
  • ALTIN
    7183.0
  • BIST
    13.934
  • BTC
    67916.250$

CHP'Lİ EVRİM KARAKOZ AYDIN-DENİZLİ OTOYOLU'NUN KAPANMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

CHP'Lİ EVRİM KARAKOZ AYDIN-DENİZLİ OTOYOLU'NUN KAPANMASINA TEPKİ GÖSTERDİ
CHP'Lİ EVRİM KARAKOZ AYDIN-DENİZLİ OTOYOLU'NUN KAPANMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

CHP'Lİ KARAKOZ: “ALDIKLARI GARANTİ ÖDEMELERLE AYDIN-DENİZLİ OTOYOLU'NU TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYOLAR”

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Aydın-Denizli Otoyolu'nun Aydın istikametinin üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 5 gün aralıklı kesintina tepki veren, "Bu bakım-onarım değil yol yapılmıştır. Yandaş şirket bir an önce para kazansın diye bitmeyen yolu açtılar, şimdi de para ile, garanti geçişleri ile yolu tamamlamaya çalışıyorlar." dedi.

 

AYDIN İSTİKAMETİ TRAFİĞE KAPATILDI”

Yaklaşık 8 ay önce yapılan Aydın-Denizli Otoyolu'nda devam eden yol yapım çalışmaları, trafikte yaşanan aksaklıkların performansının tepkisini toplamaya devam ediyor. Son olarak Aydın istikametinin üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 6 Temmuz-11 Temmuz tarihleri arasında 5 günlük kesintinin kapatılacağı ve ulaşımın Denizli istikametinden geliş ve gidiş olarak iki yönlü sağlanacağı açıklandı.

 

DEFALARCA UYARDIK, DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK”

Otoyolun Aydın istikametinin konuşmasıyla ilgili açıklama yapan Karakoz; "Aydın-Denizli Otoyolu'nun bitmeden trafiğe açıldığı ve trafik güvenliği açısından tehlike arz ettiğini daha önce ödediğini söyledik.Önce sağlıklı can ve mal güvenliğinin bozulması ve yolun eksiklerinin tamamlanarak trafiğe kapanma durumu konusunda güç uyardık.Ama ömrü bir şey yok.Yol çalışma çalışmaları hala devam ediyor.Yolun bir tarafı oluyor, bir kısmı kapatılıyor.Trafikte kesintiler oluyor." dedi.

 

GEÇİŞ ÜCRETLERİYLE YOLU TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Aydın istikametinin trafiğe ayrılmanın asıl sebebinin bakım-onarım değil, yol yapım çalışmaları olduğunu eden Karakoz, "Yandaş şirket para kazansın diye, geçiş süresi ile bir an önce para alsın diye bitmeyen yolu açtılar. Şimdi bitmeyen kalmak paralarla, ifade geçişleri ile bu yolu tamamlamaya çalışıyorlar. Yani çayın taşı ile çayın kuşunu vuruyorlar. Yolu kim mi yapıyor? AKP'li. AKP yine kazanıyor değil, yandaşı düşünüyor." dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!