Aydın
DOLAR38.3223
EURO43.7751
ALTIN4105.0

Ak Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş: "Aydınlı Öğrencinin Eseri TBMM’de Sergilendi"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş: "Aydınlı Öğrencinin Eseri TBMM’de Sergilendi"
Abone ol
Ak Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş: "Aydınlı Öğrencinin Eseri TBMM’de Sergilendi"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen özel sergide, Aydın’dan bir öğrencinin eseri de yer aldı.

AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Aydın’ı temsilen Neşetiye Ortaokulu öğrencisi Ruken Kaya’nın eserinin TBMM’de sergilendiğini duyurdu. Sarıbaş, paylaşımında “Türkiye’nin dört bir yanından gelen çocuklarımızın eserleri Gazi Meclisimizde sergileniyor. Aydın’ı temsilen Neşetiye Ortaokulu öğrencimiz Ruken Kaya’nın bu anlamlı eseriyle gurur duyuyoruz!” ifadelerine yer verdi.

 

Sergide, ülkenin farklı illerinden gelen çocukların hazırladığı resim, el işi ve sanatsal çalışmalar yer alırken, 23 Nisan’ın anlam ve önemine uygun olarak hazırlanan eserler büyük beğeni topladı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Nazilli İlçe Başkanlığı 23 Nisan’da Çocukları UnutmadıÖnceki Haber

CHP Nazilli İlçe Başkanlığı 23 Nisan’da...

Başkan Çerçioğlu'ndan çocuklara 23 Nisan hediyesiSonraki Haber

Başkan Çerçioğlu'ndan çocuklara 23 Nisan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar