Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Ak Parti'li Ancın'dan pankart olayına tepki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti'li Ancın'dan pankart olayına tepki
Abone ol
Ak Parti'li Ancın'dan pankart olayına tepki

AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş’ın pankartlarına yönelik saldırıları kınadı. Ancın, “Demokrasi şehidimiz Adnan Menderes’in memleketi Aydın’da son dönemlerde demokrasiye hiç de yakışmayan bir dizi kumpasla seçim sürecini sabote eden CHP yöneticilerini kınıyor ve Aydın halkına şikâyet ediyoruz” diyerek pankart olayına tepki gösterdi.

 

Ancın yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Yırtsanızda, kaldırtsanızda milletin teveccühünün önüne geçemeyeceksiniz!

Demokrasi şehidimiz Adnan Menderes’in memleketi Aydın’da son dönemlerde demokrasiye hiç de yakışmayan bir dizi kumpasla seçim sürecini sabote eden CHP yöneticilerini kınıyor ve Aydın halkına şikayet ediyoruz. 

 

Antidemokratik uygulamalarıyla neredeyse her gün bir habere konu olan Aydın CHP örgütünün en son dün akşam seçim afişlerimizi kaldırarak sabote ettiği seçim sürecinde Aydın halkının ferasetine ve teveccühüne güveniyoruz. Adaletin teslim aldığı olayın failleriyle ilgili de hukuki süreci titizlikle takip ediyoruz. 

 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Savaş’ın afişleri hukuksuz şekilde toplanıyor, yırtılıyor. Bu hukuksuzluğu da CHP Aydın Gençlik Kolları yapıyorlar. CHP'nin tedirginliğinin farkındayız, demokrasi mücadelemize devam edeceğiz. Milletimizin sandıkta vereceği destekle 1 Nisan'dan itibaren bu talan ve yalan düzenini sonlandıracağız.

 

Ancak her fırsatta vurguladığımız temiz siyaset ve centilmence geçecek seçim süreci vurgusunu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. 

 

Seçmen nezdinde siyaset kurumunu ve onun hangi düzeyde olursa olsun yöneticilerini hırslarınıza alet etmeniz telaşınızın göstergesi; ancak korkunun ecele faydası yok! 

 

Tekrar söylüyoruz; lütfen kalan sürede bari aydın halkının teveccühüne güvenin ve bilboard sökmek, afiş yırtmak gibi talan düzeninize son verin. 

 

Türkiye Yüzyılının Aydın’da da başlamasına 23 gün kaldı. 

 

ŞAFAK 23…

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çerçioğlu: "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun"Önceki Haber

Başkan Çerçioğlu: "8 Mart Dünya Emekçi K...

Durmak yok gollere devam!Sonraki Haber

Durmak yok gollere devam!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar