Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Araç yangınında sürücü canını zor kurtardı 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Araç yangınında sürücü canını zor kurtardı 
Abone ol
Araç yangınında sürücü canını zor kurtardı 

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın)

 Nazilli girişi Denizli – Nazilli Devlet Karayolu üzerinde meydana gelen araç yangınında sürücü canını zor kurtardı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri sürücüyü alarak Nazilli Devlet Hastanesine sevkini sağladı. Aracı yanan otomobil sürücüsü kaldırıldığı Nazilli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Otomobil ise tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.  

Edinilen bilgiye göre olay Denizli – Nazilli Devlet Kara Yolu üzerinde kırsal Arslanlı Mahallesi sınırları içerisinde meydana geldi. Nusret Yakut yönetimindeki 20 U 7147 plakalı otomobil seyir halinde iken otomobilinin kaputundan duman çıktığını görmesi üzerine aracını yolun sağına yanaştırdı. Araç bir anda çıkan dumanın ardından alev topuna döndü. 

Aldıkları araç yangını ihbar üzerine olay yerine 112 Acil sağlık ambulans ekipleri, Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı Nazilli de konuşlu bulunan İtfaiye ekipleri, Bölge Trafik ekipleri, Jandarma ve Nazilli ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekiplerinin sevkleri sağlandı. 

İtfaiye ekipleri araçtan çıkan alevlerin yakınında bulunan otların da tutuşması nedeni ile arazi yangını oluşmasını engelledi.Otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. 

Otomobil sürücüsü ise aracın içenden çıkartılarak dumandan etkilenmesi nedeni ile olay yerine gelen ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesine sevk edildi 

Yangının çıkış nedeni ve olayla ilgi soruşturmanın da sürdürülmekte olduğu öğrenildi. Yangın söndürme çalışmaları sırasında Denizli – Aydın güzergahı trafiğe kapatıldı. Uzun kuyruklar oluştu. Araç olay yerinden kaldırılarak trafikte normale döndü.  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizli'de aranıyordu Aydın'da yakalandıÖnceki Haber

Denizli'de aranıyordu Aydın'da yakalandı

Yenipazar’da tarla bahçe yolları asfaltlanıyorSonraki Haber

Yenipazar’da tarla bahçe yolları asfaltl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar