Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Özcan ikinci kez Nazilli'ye talip 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Özcan ikinci kez Nazilli'ye talip 
Abone ol
Başkan Özcan ikinci kez Nazilli'ye talip 

Başkan Özcan ikinci kez Nazilli'ye talip 

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığını ilan etti

Başkan Özcan, AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’nda basın açıklaması yaptı.

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı coşkulu bir kalabalık davul zurna eşliğinde karşıladı

Aday adaylığını açıkladığı basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yapan Özcan, "Bir işleyen süreç var. Bunlardan biri de yarın yapılacak olan temayül yoklaması. Delegelerimizle bir araya geldik. Bir saat öncesine kadar yağmur vardı ama şimdi günlük güneşlik. İnşallah Nazilli'nin bahtı da böyle güneş gibi açılacak. Burada sevgi selini görüyorsunuz. İşte Nazilli’nin geleceği burada. İnşallah Allah nasip ederse Nazilli Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz." dedi.

Başkan Özcan sözlerine şöyle devam etti;

"Nazilli’ye iktidarın elinin değmesi lazım. Aydın’da iktidar partisiyle hareket eden belediyelerdeki yatırımları görüyoruz. Nazilli bu imkanlara kavuştu. Bu imkanları kullanmaya devam edelim. Çok uzun yıllardır bu imkanlardan faydalanamıyorduk. Cumhurbaşkanımız gördüğü zaman Nazilli nasıl? Diye soruyor. Muhteşem bir mitingdi. Nazilli tarihinin en büyük mitingiydi. Bunları hep beraber yaptık. Yokuşu çıktık bundan sonrası düzlük.

 Nazilli için güzel işler oluyor. Borç yükümüzü azaltmaya çalışıyoruz. İddia edildiği gibi büyük rakamlar olmadığını göreceksiniz. Rahatlıkla ödenebilir hale getirdik. Ama bu uzun süreç aldı. Ben de istiyorum, yolların, altyapının yapılmasını. Bunlar 20 yıllık bir sorun. Şehrin büyüme hızında ölçeklendirme yapamamışız. İyi bir planlamayla hareket etsek çok rahat çözülecek işlermiş. Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Nazilli’ye teşrif ettiler. Nazilli Belediyesi’ni ziyaret eden tek Cumhurbaşkanı var. Binamıza Cumhurbaşkanlığı forsu çekildi. Kaç ilçe belediyesi bunu yaşamıştır?"

Nazilli'de kimse işsiz kalmayacak 

"Şehrimizde en büyük sorunlardan birisi işsizlik. OSB’nin geliştirilmesiyle ilgisi süreci tamamladık. 2019 sonrasında OSB’nin 2. bölgesinin genişleme sahasını yapılması sağlandı. Yeterli mi değil. Özellikle yapılacak işlerden birisi Nazilli’nin bir sanayi şehrine dönüştürülmesi. 2.OSB ve Serbest Ticaret Bölgesi’nin yapılmasıyla ilgili ciddi bir çalışma var. Orası zirai arazi değil. Üzerinde ot bile yetişmiyor. Depreme dayanıksız kayaç bir zemin. Ana kaya ovada 2 bin 600 metre aşağıda. Biz bunun da milli ekonominin zarara uğratılmaması için ciddi bir hamle yaptık. Bunu gerçekleştirdiğimizde 20 bin kişiye istihdam sağlanacak."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Didim’i şiddetli yağış vurduÖnceki Haber

Didim’i şiddetli yağış vurdu

Başkan Özcan MHP İlçe Başkanlığına ziyarette bulunduSonraki Haber

Başkan Özcan MHP İlçe Başkanlığına ziyar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar