Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Özlem Çerçioğlu: "Kazanıyoruz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Özlem Çerçioğlu: "Kazanıyoruz"
Abone ol
Başkan Özlem Çerçioğlu: "Kazanıyoruz"

 Başkan Özlem Çerçioğlu: "Kazanıyoruz"

Fide dağıtımı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, seçim anketlerinde önde olduklarını belirterek zafer mesajı verdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kent Meydanı’nda düzenlenen ata fide dağıtımı organizasyonun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Yapılan anketlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Özlem Çerçioğlu, şunları kaydetti: “Bütün anketler 6 ile 12 puan arasında önde olduğumuzu gösteriyor. Ben bir kere daha tüm Aydın halkına çok teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar tüm gücümle çalıştım. Bundan sonra da aydın halkına çalışmaya devam edeceğim.

 

Mustafa Bey 31 Mart akşamı Ankara’ya gidecek. Milletvekilliğine devam edecek. Hepimiz yine burada yaşamaya devam edeceğiz. Ben Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevime o ise milletvekilliği görevine devam edecek. Nazilli’de, Söke’de ve Efeler’de adaylarımız kazanıyor.”

 

YIKILAN YERLER NE OLACAK?

Başkan Özlem Çerçioğlu, Efeler’de AKP iktidarı tarafından yıkılan yerlerin akıbetinin ne olacağını sordu. Özlem Çerçioğlu konuşmasının sonunda şunları kaydetti: “Ben buradan bir kez daha sormak istiyorum: bölge hastanesi bittikten sonra şu an hizmette olan hastanelerin yerleri ne olacak? Ticarethane mi olacak, rezidans mı olacak yeşil alan mı olacak? Yine Efeler’de huzurevinin yeri ne olacak? PTT binası ne olacak, iki tane il emniyet binası yıkıldı bunların yerleri ne olacak? Hiç kimseden ses çıkmıyor. Bunu sizlerin aracılığıyla 4’üncü kez dile getiriyorum. Ben belediye başkanı olduğum sürece oraların beton olmaması için elimden geleni yapacağım. İzin vermeyeceğim. AKP’nin Aydın milletvekili Mustafa Savaş da buraların beton yığını olmayacağını, yeşil alan olacağını ilan etsin.”

Kaynak: Aydın Life Haber 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozdoğan'da okul kapısına asılan afişler kaldırıldıÖnceki Haber

Bozdoğan'da okul kapısına asılan afişler...

Savaş, Aydın’ı marka şehir yapacakSonraki Haber

Savaş, Aydın’ı marka şehir yapacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar