Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Tetik 23 Nisan’da Koltuğu Çocuklara Devretti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Tetik 23 Nisan’da Koltuğu Çocuklara Devretti
Abone ol
Başkan Tetik 23 Nisan’da Koltuğu Çocuklara Devretti

Başkan Tetik 23 Nisan’da Koltuğu Çocuklara Devretti

Nazilli Belediye Başkanı Başkanı Ertuğrul Tetik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkanlık koltuğunu çocuklara devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nazilli'de büyük bir coşku ile kutlandı

23 Nisan’da Başkanlık Makamı Çocuklara Açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik çocukları Başkanlık makamında ağırladı. Büyükşehir Belediye Başkanlık makamı 23 Nisan’da çocukların oldu. Turan OrtaOkulu 5.sınıf öğrencisi Çınar Alp Tekin ve Elif Araz bu anlamlı günde Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik'ten başkanlık makamını devraldı ve Nazilli Belediye Başkanı oldu.

Nazilli Belediye Başkanlık Makamına oturan Turan Ortaokulu 5 Sınıf öğrencisi Elif Araz, “Ben öncelikle çevremizin etrafımı4zın yeşillendirilmesini istiyorum. Oyun parklarının artırılmasını ve temiz tutulmasını istiyorum. Gözlem evlerinin olmasını istiyorum. Çünkü Nazilli Deprem bölgesinde yer alıyor o yüzden Nazilli’deki tüm yapıların dayanıklı olmalarını istiyorum. Okulların temiz tutulmalarını istiyorum” dedi. 

Aynı okulun öğrencilerinden olan ve Başkanlık koltuğuna oturan Çınar Alp Tekin’de, “İlçemizin her mahallesinde çocuk parklarının olmasını istiyorum. Çocuklarımızın oyun alanlarının olmasının şart olduğunu düşünüyorum. Çünkü çocuklar için uzak parklara gitmeleri trafik açısından tehlikeli oluyor. Onun içinde her mahallede park olmasını o yüzden istiyorum. İlçemizde ve mahallelerimizde deprem nedeni ile toplanma alanlarının oluşturulmasını istiyorum” dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’de, “Şu anda sizler Belediye Başkanı olarak bu Başkanlık koltuğunda ve makamında oturmaktasınız. Başkanlar olarak sizlerin istekleriniz ve talimatlarınız bizlere bir emir niteliğindedir. Tüm istekleriniz ve talimatlarınız, Belediyemiz daire Müdürlerimizle ve ekiplerimiz ile yerine getirilecektir. İnşallah Elif Araz ve Çınar Alp Tekin ilerleyen yıllarda bu makamlarda sizler oturursunuz. Benim en isteğim de o. Bu durum yani başkanlığınız bir gün ile sınırlı kalmasın inşallah. İlerde böyle ufku açık ve Nazilli için çalışılması gerektiğini bilen sizin gibi insanların burada bu koltukta oturmalarını isterim. İnşallah ta öğle olur. Sizin gibiler geldikten sonra, Nazilli’miz daha da büyür ve gelişir. Türkiye’mizde hiçbir zaman geriye gitmeyecektir. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı 

 Ardından Başkan Tetik 1 günlüğüne Nazilli Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Turan Ortaokulu 5 sınıf öğrencileri olan Elif Araz ve Çınar Alp Tekin’e çeşitli hediyere verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmanın dikkati tarihin yok olmasını önlediÖnceki Haber

Jandarmanın dikkati tarihin yok olmasını...

NAZİLLİ GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARETSonraki Haber

NAZİLLİ GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN BAŞKAN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar