Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

CHP Nazilli'de Aktaş yeniden aday

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Nazilli'de Aktaş yeniden aday
Abone ol
CHP Nazilli'de Aktaş yeniden aday

 CHP Nazilli'de Aktaş yeniden aday

Nazilli’de CHP Kadın Kolları Kongresi’ne hazırlanıyor

 29 Mayıs Çarşamba günü CHP Nazilli Kadın Kolları Başkanını seçecek

Başkanlık için 2 adayın daha yarışacağı seçimde, Mavi liste ile yola çıkan önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Nilgün Aktaş seçim yarışında bende varım dedi

Partimizin değerlerini ve kadınların gücünü en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktığını belirten ve partili kadınlardan büyük destek gören Aktaş yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Değerli Nazilli Halkı, Sevgili Parti Üyelerimiz ve Kıymetli Basın Mensupları,

Büyük bir onur ve heyecanla, Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Kadın Kolları Başkanlığı'na adaylığımı sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum. Bu anlamlı göreve aday olarak, partimizin değerlerini ve kadınlarımızın gücünü en iyi şekilde temsil etmek için yola çıkmış bulunuyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi, tarih boyunca kadın haklarının savunucusu olmuş, kadınların toplumsal hayatta hak ettikleri yeri almaları için büyük mücadeleler vermiştir. Bugün de bu mücadeleyi sürdürmek ve Nazilli'mizde kadın dayanışmasını daha da güçlendirmek amacıyla aday oldum. Amacım, kadınlarımızın sesi olmak, onların taleplerini en yüksek makamlara taşımak ve hak ettikleri saygıyı görmelerini sağlamaktır.

Kadınlarımızın sosyal, ekonomik ve siyasi hayatta daha etkin rol almaları, eşit hak ve fırsatlardan yararlanmaları için çalışmak en büyük hedefimdir. Nazilli'deki tüm kadınlarımızın birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularıyla hareket ederek, daha güçlü ve daha kararlı adımlarla ilerlemesini sağlamak için elimden geleni yapacağım.

Bu süreçte bana destek veren tüm yol arkadaşlarıma, partimizin değerli üyelerine ve siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birlikte, Nazilli'mizi daha aydınlık, daha eşitlikçi ve daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacağımıza yürekten inanıyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın" sözü, biz kadınların ne kadar değerli ve güçlü olduğunu bir kez daha hatırlatmaktadır. Bu yolda, Atatürk’ün izinde, onun gösterdiği hedeflere doğru emin adımlarla yürüyeceğiz.

Hep birlikte daha güçlü, daha adil ve daha eşit bir toplum için çalışmak dileğiyle" ifadelerini kullandı 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazhayvansever Derneği'nden basın açıklamasıÖnceki Haber

Nazhayvansever Derneği'nden basın açıkla...

Aydınlı dağcı, Orta Torosların çatısına tırmandıSonraki Haber

Aydınlı dağcı, Orta Torosların çatısına...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar