
CHP Nazilli’de İmamoğlu İçin İmza Kampanyasını Sürdürüyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), cumhurbaşkanı adayı olarak Ekrem İmamoğlu’nu göstermek amacıyla başlattığı imza kampanyasını Nazilli'de devam ediyor.
Kampanya kapsamında dün Nazilli Salı Pazarı’nda vatandaşlarla bir araya gelen CHP Nazilli İlçe Örgütü ve Kadın Kolları üyeleri, erken seçim ve özgürlük talebini yineledi.
CHP Kadın Kolları Başkanı Nilgün Aktaş vatandaşları kampanyaya destek vermeye çağırarak, “Adayımızı yanımızda, sandığı önümüzde istiyoruz” mesajını verdi. “Tarihe imza at, geleceğe cesaret kat” sloganıyla yürütülen kampanyada, imza sürecinin demokratik katılım açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.
Kampanyaya çevrimiçi olarak da destek verilebileceğini hatırlatan partililer, chp.li/imzakampanya adresi üzerinden imza verilebileceğini belirtti.
Yorum Yazın