Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Didim Belediye Başkanı Gençay halk gününde vatandaşlarla buluştu 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Didim Belediye Başkanı Gençay halk gününde vatandaşlarla buluştu 
Abone ol
Didim Belediye Başkanı Gençay halk gününde vatandaşlarla buluştu 

Bahattin ALBAYRAK / DİDİM /Aydın

Didim Belediye Başkanı Gençay halk gününde vatandaşlarla buluştu 

AYDIN’ın turizm merkezlerinden olan Didim ilçesinin kadın Belediye Başkanı Hatice Gençay halk günü düzenleyerek vatandaşları Didim Belediye Meclis salonunda ağırlayarak sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla sohbet etme imkanı buldu. Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Didim Belediyesi Belediye Meclis Toplantı Salonunda ilçede yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. 

Göreve geldiği günden bu yana sürekli olarak vatandaşlarla, halkla iç içe olan Didim Belediyesinin kadın Belediye Başkanı Hatice Gençay, vatandaşlarla Didim Belediyesinde bulunan Meclis toplantı salonunda bir araya geldi. 

Didim Belediye Meclis Toplantı Salonunda Didimli vatandaşlarla bir araya gelerek Didim ilçesinde yaşayan her kesimden vatandaşı ağırlayan Didim ilçesinin topuklu efesi kadın Belediye Başkanı Hatice Gençay, ziyaretçilerin talep ve önerilerini dinledi, belediye imkanları çerçevesinde çözümler üretti. 

Didim ilçesinde yaşamakta olan vatandaşlarla samimi bir ortamda bir araya gelerek, keyifli ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Didim Belediyesinin kadın Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Sevgili hemşehrilerimle bir araya gelerek Didim hakkında konuştuk. Bu buluşmada komşularımla keyifli bir sohbet etme imkanı buldum. 

Sizin fikirleriniz, önerileriniz benim için çok değerli ve çok da kıymetlidir. Bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızın konuşmalarını açıklamalarını ve Didim için anlatktıkları önerilerini çok dikkatli bir şekilde dinledim. Ve zaman zaman da notlar aldım. 

Ben biliyorum ki Didim ilçemizin tüm sorunlarını Didim ilçemizde yaşayan ve Didim ilçesinin gerçek sahipleri olan vatandaşlarımızın da önerileri ile giderebiliriz. Çözümler üretebiliriz. Didim halkımızın destekleri ve güvenleri ile daha güzel bir Didim, çok daha güzel parmakla gösterilen çdk şirin bir ilçe için çalışmaya devam edeceğim. Zaman zaman sürekli olarak bu başlattığımız halk günlerimizi düzenlemeye bir araya gelmeye devam edeceğiz. Kısacası Didim ilçemizi el ele vererek birlikte yöneteceğiz” dedi. 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Evde çıkan yangın araziye sıçradıÖnceki Haber

Evde çıkan yangın araziye sıçradı

Boşandığı eşinin sevgilisini öldürmüştü, sokakta yürürken yakalandıSonraki Haber

Boşandığı eşinin sevgilisini öldürmüştü,...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar