Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

İYİ Partili Küpelioğlu'ndan Asılsız iddialara sert yanıt

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Partili Küpelioğlu'ndan Asılsız iddialara sert yanıt
Abone ol
İYİ Partili Küpelioğlu'ndan Asılsız iddialara sert yanıt

İyi parti Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal hakkında yapılan asılsız ve mesnetsiz iddialara karşı ve kamuoyunun kafasını karıştırmak için yapılan haberlere bir karşı haber geldi.

Zeki İnal’a karşı kurulan komplaya karşı bugün İyi parti Karacasu İlçe Başkanı Prof.Dr. Ali Küpelioğlu bir açıklama yaptı. Önce açıklama yapmadan atılan cümleye karşı şöyle bir hafızamızı yoklayalım. Hasan Dinç ne demişti?

 Başkan İnal’ın Geyre Mahallesine yapılan ziyarette Hasan Dinç'in Sorusuna cevap vermediği için ayrılmak zorunda kaldı denmişti. Bunun üzerine bir açıklama yapan küpelioğlu Hasan Dinç İyi parti kurucu üyesidir ne yapmak istiyor anlamadık ama şunu belirtmek istiyorum bu arkadaş belediye başkanı olmak için müracat etmişti fakat kabul etmediğimizden dolayı böyle bir davranışta bulunmuştur fakat genel merkezden gelen talimat doğrultusunda seçim kazanacak adaylar la ile yola çıkın dendiği için biz Zeki İnal başkanımızı söyledik oda Meral Akşener tarafından uygun bulunduğu için vede bizlerde ona inandığımız için beraber yola çıktık. Yapılan iddialar asılsız olup 31 Martta Karacasunun değerli halkı gereğini sandıkta yapacaktır. Mühim olan Karacasumuz’dur burada yaşayan tüm vatandaşlarımızı düşünmek durumundayız. Ayrıca ben doktorum benim hiçbir şeye ihtiyacım yok . Bu yaştan sonra niye böyle bir yola çıktık bir ikbal’emi ihtiyacımız var, hayır Karacasu çok atıl kaldı elimizde her şey var ama yerimiz de sayıyoruz sırf bu yüzden yaşadığımız yeri yaşanabilir bir hale getirebilmektir. 28 ayda yaptıkları belli olan bir adayımız var kolay değil büyükşehir katkısı olmadan çok şey yapan başkan İnal tam bir yetkiyle çok daha güzel işler yapacağından eminiz dedi.Daha sonra yapılması planlanan projeleri anlattı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muharrem İnce, Nazilli’ye geliyor!Önceki Haber

Muharrem İnce, Nazilli’ye geliyor!

Ertuğrul Tetik, esnafların dramına sessiz kalamadıSonraki Haber

Ertuğrul Tetik, esnafların dramına sessi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar