Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

MEMLEKET PARTİLİLER PİKNİKTE BULUŞTU!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MEMLEKET PARTİLİLER PİKNİKTE BULUŞTU!
Abone ol
MEMLEKET PARTİLİLER PİKNİKTE BULUŞTU!

MEMLEKET PARTİLİLER PİKNİKTE BULUŞTU!

Güzel günler göreceğiz çocuklar dediler, piknikte buluşup gönüllerince eğlendiler. Memleket Partililer, seçimin tatlı yorgunluğunu hafta sonunda İsabeyli Piknik Alanı’nda düzenlenen etkinlikte attılar.

Hafta sonunda İsabeyli Piknik Alanı’nda düzenlenen Memleket Buluşmaları renkli görüntülere sahne oldu. Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, İlçe Başkanı Hüseyin Güleryüz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarının aileleriyle katıldığı program, kelimenin tam anlamıyla 1 Nisan zaferinin kutlama provası gibiydi. Murat Kekilli’ye olan ses benzerliğiyle tüm Türkiye’nin yakinen tanıdığı Mahmud Murat’ın da mini bir konser verdiği etkinlikte, hem aileler hem de çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Memleket Partililerin, aylardır Nazilli’nin dört bir köşesinde yürüttükleri çalışmalara kısa bir mola verdikleri İsabeyli Piknik Alanı’ndaki etkinliği, bölgede çalışma yapan diğer partililer gıpta ile izledi. Bir nevi moral motivasyon etkinliği olan piknikte, partililere sucuk-ekmek ve kumpir ikram edildi.

 

BÜYÜK KUTLAMA 1 NİSAN’DA!

Etkinliğin organize edilmesinde maddi-manevi emeği geçen başta Cengiz Serinkan, Ebru Kınalı, Nihat Yılmaz, Semra Çetinkaya, Ayşe Güzelkan ve Suzan Güzelkan olmak üzere, tüm katılımcılara teşekkür eden Ali Çetinkaya, “Bugün burada aylardır sahada yürüttüğümüz çalışmalarımızın tatlı yorgunluğunu atmak, gönül gönüle olmak, biraz moral, biraz motivasyon için bir araya geldik. Düşünen, tertipleyen, katkı sunan, emek veren ve katılım gösteren tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu birlikteliğin, bu coşkunun daha fazlasını 1 Nisan’da Belediye Meydanı’nda hep birlikte yaşayacağız.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Leylekler peş peşe gelmeye başladı Önceki Haber

Leylekler peş peşe gelmeye başladı 

Bozdoğanda ilk iftar programı büyükşehir tarafından yapıldıSonraki Haber

Bozdoğanda ilk iftar programı büyükşehir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar