Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Nazilli 5 Eylül'ü Haluk Levent'le kutladı 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli 5 Eylül'ü Haluk Levent'le kutladı 
Abone ol
Nazilli 5 Eylül'ü Haluk Levent'le kutladı 

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın

Nazilli 5 Eylül'ü Haluk Levent'le kutladı 

Nazilli'ye gelen ünlü rock şarkıcısı Haluk Levent Belediye Meydanında kurulan sahnede kendi özel orkestra ve gurubu ile en sevilen ve hit olmuş halkın dilinden düşmeyen şarkılarını seslendirerek Belediye Meydanını dolduran 10 bin kişiyi coşturdu. 

Belediye Meydanından konser öncesinde sahneye çıkan Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik Nazilli halkına seslenerek, “Düşman işgalinden kurtuluşumuzun 102 yıldönümü hepimize kutlu olsun mutlu olsun. Bu gün sıradan ve lanetten bir gün değil. 5 Eylül geçmişi 30 Ağustos’tan itibaren gelen Başkomutanımız büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Afyon’da Kocatepe’den verdiği emir ile bir ateş oluşturarak düşmanı kovalayarak 9 Eylül’de İzmir’de denize döktü. 5 Eylül’de burada Nazilli’de efelerimiz ile, Askerlerimiz ile, kadınlarımız ile, çocuklarımız ile hep beraber biz bu vatanı kurtardık. Bu ruh milyonların ruhudur. Bu ruh bağımsızlıktır ve özgürlüktür. Bu ruh Atatürk’ün yoludur. Hiçbir kimse bizim birlik ve beraberliğimizi yıkamayacak. Biz bağımsız bir ülke olarak yaşama devam edeceğiz. Sizler buraya bu mutlu günümüzü kutlamak için geldiniz. İşte bugün burada hep beraber coşku ile eğlenerek, şarkı söyleyerek ve sanatçımıza eşlik ederek bu mutlu günümüzü kutlayacağız” dedi. 

Başkan Ertuğrul Tetik Nazilli ilçesine gelerek sahneye çıkan ünlü şarkıcı Haluk Levent’e uzun yaşam sepeti ve Atatürk’ün 9 Ekim 1937 günü Sümerbank Basma Fabrikasını hizmet açmak için Nazilli’ye geldiğinde kahve içtiği fincan takımının kopyasını sanatçı Haluk Levent’e hediye etti.

Konser öncesinde Nazilli Belediye Meydanında 5 dakika süren bir havai fişek gösterisi yapıldı. Göğe fırlatılan fişekler muhteşem görsel şölen oluşturdu. Vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla kaydederek ölümsüzleştirdi. Havai fişek gösterisi tüm Nazilli ilçesi geneli ile çevresinde bulunan kırsal Mahallelerden de izlendi. 

Sanatçı Haluk Levent 3 saat sahnede kaldı en sevilen şarkılarını seslendirdi. Meydanı dolduran vatandaşlarda zaman zaman şarkılara eşlik ettiler. Sanatçı Haluk Levent sahnede Elfida, Anlasana, Sevenler Ağlarmış, Haydar Haydar, Kerimoğlu, İçimde Ölen Biri, Sevenler Ağlarmış Bahçe Duvarından Aştım, Halimem, Zifiri, Islak Islak, Akdeniz Akşamları ve İzmir Marşı gibi dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirdi.

Sanatçı Haluk Levent sahnede Aydın Zeybeği oynadı. Zaman zaman davetlilerle dans etti. Zaman zamanda sahneden inerek halkın arasına girerek şarkılarını seslendirdi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazilli kurtuluş gününü coşkuyla kutladıÖnceki Haber

Nazilli kurtuluş gününü coşkuyla kutladı

Salgınlar doğal tedavi yöntemlerine yönelimi artırdı: Aktarlar revaçtaSonraki Haber

Salgınlar doğal tedavi yöntemlerine yöne...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar