Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

NAZİLLİ BÖYLE BİR COŞKU GÖRMEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NAZİLLİ BÖYLE BİR COŞKU GÖRMEDİ
Abone ol
NAZİLLİ BÖYLE BİR COŞKU GÖRMEDİ

NAZİLLİ BÖYLE BİR COŞKU GÖRMEDİ

8 Mart Dünya kadınlar günü kapsamında AK Parti belediye başkanı adayı Esat Ergüler Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde etkinlik düzenledi. programda davetlilere seslenen Ergüler “Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Türkiye" ilkesini rehber edinerek kadınların kendi başarı hikayelerini yazmaları noktasında her daim destekçileri olmak ve bu yolda önlerine çıkan dezavantajları ortadan kaldırmak için tüm paydaşlarla birlikte var gücümüzle çalışacağız.” 

 

“Kadın mutluysa toplumda mutlu olur .Daha önce 13 yıl Nazilli belediye başkanlığı görevinde bulundum .Tecrübelerimle tekrar doğup büyüdüğüm yere ve sizlere hizmet etmeye talibim. Bu düşüncelerle yola birlikte çıktığımız kadınlarımızla ilçemizde birçok başarılı projeye imza atacağız , birçok başarılı çalışmayı hayata geçireceğiz.Aile Destek Merkezlerimiz, Tematik Eğitim Merkezleri, Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri aracılığı ile ilçemiz genelinde kadınlarımızın ürettiklerine katma değer sağlayarak tanıtım ve satışına destek olacağız.. Organize Sanayi bölgesinde çalışan kadınlarımıza ücretsiz kreş desteği sağlayacağız.. Sokak hayvanları ile ilgili yaşanan mağduriyetleri gidermek adına en güvenli ve sağlıklı koşullarda barınak planladık.” dedi.  İlk evim projesi ile henüz ev sahibi olmayan hemşerilerimize uygun olanlarla konut desteği sağlayacağız. Naz-ET tesislerinde ekonomik ve hijyenik olarak et ve et ürünlerinin satışını gerçekleştireceğiz. Hep birlikte başaracağız. Bu önemli günde bizimle birlikte olan, desteğini sunan çabalarımıza el ve gönül veren tüm kadınlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum ” dedi. 

Yaklaşık 550 kadının katıldığı organizasyonda çeşitli ikramlarla birlikte NABHOT kadın zeybek ekibi , Canlı müzik ,çocuklarıyla eğlenmeye gelen anneler için animasyon ekibi görev aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Savaş ardı ardına proje açıklıyorÖnceki Haber

Savaş ardı ardına proje açıklıyor

12 bin fide kadınlarla buluştu Sonraki Haber

12 bin fide kadınlarla buluştu 

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar