Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Nazilli Kaymakamı Huriye Küpeli Kan'dan Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyaret 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli Kaymakamı Huriye Küpeli Kan'dan Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyaret 
Abone ol
Nazilli Kaymakamı Huriye Küpeli Kan'dan Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyaret 

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın

Nazilli Kaymakamı Huriye Küpeli Kan'dan Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyaret 

ADANA Vali Yardımcılığı görevinde iken Nazilli ilçe Kaymakamlığı görevine atanan ve Nazilli ilçesinin ilk kadın Kaymakamı ünvanını da alan Nazilli Kaymakamı Huriye Küpeli Kan, Nazilli Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. 

Kaymakam Kan, 2 bin 500 kişiye iş imkanı sağlayan bölgenin Kaymakam Kan, başarılı bir OSB olduğunu belirtti. Nazilli Kaymakamı Huriye Küpeli Kan, Nazilli Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Huriye Küpeli Kan’ı Başkan Nuri Önel ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Toplantı salonunda Kaymakam Kan, OSB’ye ilişkinolarak Nazilli OSB Başkanı Nuri Önel’den brifing aldı. 

 

Nazilli Organize Sanayi Bölgesi Nazilli’de 2.500 kişiye istihdam sağlıyor

Nazilli OSB’de 126 hektar üzerinde 44 parsel ve aktif 38 firmada 2 bin 500 kişi çalıştığını belirten Nazilli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nuri Önel, genişletme çalışmasının da sürdüğünü sözlerine ekledi. Çeşitli sektörlerden 24 firmanın 89 hektarlık genişleme alanında firmalara 540 bin metrekarelik alan verileceğini belirtti. Arıtma tesisinde ise İnşaat çalışmaları devam ettiği öğrenildi. Tesisin 2025 yılı içinde tamamlanarak firmaların hizmetine sunulacağı aktarıldı. 

 

Başkan Nuri Önel ‘OSB’ne kreş gelecek’

OSB’de çalışan ebeveynler için kreş projesinin de çalışma aşamasında olduğunu belirten Nazilli OSB Başkanı Nuri Önel, “Bizler böylesine güzel ve faydalı örnek olacak olan sosyal bir projeyi önemsiyoruz. Çalışanların yarısına yakın annemiz var. 

Biz Nazilli OSB Yönetimi olarak bu kreşimizi OSB’sinin giriş bölümüne yapmayı hedefliyoruz. Bunun nedeni, çalışanlar sabah işe geldiklerinde çocuklarını rahatça eğitim yuvasına bırakabilmesini istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde. İnşallah bunu da başaracağız” dedi. 

 

-Kaymakam Huriye Küpeli Kan, ‘Ben Nazilli’de bulunan OSB’ni çok başarılı bir gördüm’

 

Çevreyi bölgesini ve bulunduğu yerleşim merkezini hiç kirletmeden ve insan sağlığına da zarar vermeden sanayileşmenin önemine dikkat çeken Nazilli’ye atanan ve Nazilli ilçesinin ilk kadın Kaymakam ünvanını da kazanan Kaymakam Huriye Küpeli Kan, arıtma tesisiyle ilgili çalışmalarını önemsediklerini belirterek, “Nazilli’de bulunan OSB. Gerçekten de bölgede bulunan OSB’lerin içerisinde örnek bir OSB. Nazilli ilçemizde bulunan OSB. Daha da büyüyüp genişleyecek. Çünkü başarılı bir başkanı ve yönetim kurulu var. bunun içinde Nazilli OSB’sinin büyüme ve gelime ihtimali çok yüksek. Nazilli OSB’nin en önemlisi çevreye duyarlı olması, bizim için de çok kıymetli. 

Kreş gibi sosyal yatırımlara önem vermesi çok önemli. Şimdiye kadar Nazilli OSB’sine emek veren kaymakamlarımıza, Belediye başkanlarımıza ve valilerimize çok teşekkür ediyoruz. 

Burası rayına girmiş, devam ediyor. Tüm firmalarımıza ürettikleri katma değerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşallah her şey daha güzel olacak” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuşadası'nda sokak hayvanlarının pet kuaförü bile varÖnceki Haber

Kuşadası'nda sokak hayvanlarının pet kua...

Aydın'da eş zamanlı terör operasyonu: 9 gözaltıSonraki Haber

Aydın'da eş zamanlı terör operasyonu: 9...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar