Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Nazilli Tarım Fuarı görkemli bir törenle açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli Tarım Fuarı görkemli bir törenle açıldı
Abone ol
Nazilli Tarım Fuarı görkemli bir törenle açıldı

Nazilli Tarım Fuarı görkemli bir törenle açıldı

Nazilli Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı büyük bir coşkuyla katlı otopark' ta kapılarını açtı.

Fuara, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, oda başkanları ve STK temsilcileri katılım sağladı 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan fuar, mehter takımı ve zeybek gösterisiyle devam etti

170 firmanın katılım sağladığı ve 400 e yakın ürünün sergilendiği fuar yoğun ilgi nedeniyle bir gün daha uzatılarak 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

6 bin 500 metrekarelik kapalı alanda 3 bin 500 metrekarelik stant alanı yer alıyor  Alanda 320 markanın tanıtımı yapılıyor Fuarda tarım makinaları, ekipmanları, teknolojik aletler sergileniyor.

Fuarın açılış konuşmasını yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan yaptığı konuşmada;

"Nazilli için bir kıvançtır. Bu münazaaların konusu değil, Nazilli’nin tanıtımının münazaasıdır. Nazilli il olmak için bütün çabaları gösterecektir. Birlikte olduğu sürece neler yapabildiğini gösterecektir. Nazilli’de serbest ticari bölgenin yapılması için çalışıyoruz. Kimsenin endişesi olmasın. 20 yıl önce ne söylüyorsak 20 yıl sonra da aynısını söyleyeceğiz. Üreticimizin emeğini kıymetli bir şekilde satalım. Nazilli en güzel şeyleri hak ediyor” ifadelerini kullandı.

Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Sarısoy ise;

“Nazilli altın değerinde bir ilçedir. Tarihin her çağında insanların yaşamak ve bulunmak istediği bir yer olmuştur. Bundan sonra da öyle olacak, insanlar sahip çıkacaktır. Pandemi döneminde gördük ki, Nazilli bir araya geldiğinde neler yapabiliyor. Şimdide fuarda gördük, 50 kusur gün gibi kısa bir sürede böyle güzel organizasyonu gerçekleştirme başarısını gösterdik. Bu sadece bir tarım fuarı değil, bu organizasyon Sümer Vakfı’nın var olmasıdır. Sümer Vakfı Sümerbank’ın mirasıdır. Herkesi Sümer Vakfı’na üye olmaya davet ediyorum. Nazilli bugün rüştünü ispatladı. Bir araya gelince neler yapabileceğini gösterdik. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Aydın milletvekili Bekir Kuvvet Erim yaptığı konuşmada;

“Aydın tarım ve tarıma dayalı sanayisiyle ihracatın ithalatı karşılama oranı bakımından ilk sıralarda yer alıyor. Hükümetimizin çiftçiye destekleri son 20 yılda katlanarak arttı. Sümer Vakfı’nı yeniden canlandırdığı için Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Sümerbank’ın yeniden üretim yapması için yaptığımız çalışmaları da önümüzdeki günlerde sürdüreceğiz. Sümer Üniversitesi kurma çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız” dedi 

Sümer Vakfı mütevelli heyetinde bulunan üyelere teşekkür belgesi takdim edildi. 

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar stantları gezerek firmalar ve ürünleri hakkında bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakır kablo hırsızı operasyonla yakalandıÖnceki Haber

Bakır kablo hırsızı operasyonla yakaland...

Nazilli Tarım Fuarı'nda BAGATUR'da yerini aldıSonraki Haber

Nazilli Tarım Fuarı'nda BAGATUR'da yerin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar