Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Nazilli'nin muhtarları kahvaltıda buluştu 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli'nin muhtarları kahvaltıda buluştu 
Abone ol
Nazilli'nin muhtarları kahvaltıda buluştu 

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın

Nazilli'nin muhtarları kahvaltıda buluştu 

 Nazilli'de görev yapan Merkez ve kırsal Mahalle muhtarları Nazilli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Karaburun organizesi ile Nazilli'de kurulu bulunan bölgenin en büyük süt toplama Merkezi ÖR-KOOP’ta kahvaltı salonunda bir araya geldiler. 

Toplantıya Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş, ev sahibi ÖR-KOOP Başkanı Ünal Önal ve Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik katılım sağladılar.  

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik Nazilli Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen tanışma ve dayanışma kahvaltıda muhtarlarla buluştu. 

Nazilli Muhtarlar Derneği tarafından ÖR-KOOP kahvaltı salonunda gerçekleştirilen tanışma ve dayanışma kahvaltısına muhtarların yanı sıra Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Belediye Başkan Yardımcıları Selahattin Yılmaz, Kadir Mutlu, Daire Müdürleri (Özel Kalem, Zabıta, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürleri katıldılar.  

Halkı esas alacak çalışmaları sosyal belediyecilik anlayışı ile Muhtarlarla birlikte yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Nazilli Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş’ün de katılım sağladığı kahvaltıda kıymetli mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldik. Değerli muhtarlarımızla Nazilli’mizi konuştuk, merkez ve kırsal mahallelerimizin ihtiyaçları konusunda fikir alışverişinde bulunduk. 

Nazilli’mizi konuştuğumuz keyifli bir kahvaltının ardından ÖR-KOOP Başkanı Ünal Önal’ın misafiri olduk. Bu güzel organizasyon ve misafirperverlikleri için Nazilli Muhtar Derneği Başkanımız Mustafa Karaburun ve Yönetim Kuruluna, tüm mahalle muhtarlarımıza ve ÖR-KOOP Başkanı Ünal Önal’a çok teşekkür ediyorum. Çok güzel anlamlı ve verimli bir toplantı oldu” dedi. 

Nazilli Muhtarlar Derneği Başkanı ve merkez Çapahasan mahallesi muhtarı Mustafa Karaburun’da, “Davetimize katılım sağlamalarından dolayı Belediye Başkanımız Dr. Ertuğrul Tetik ve ekibi ile tüm muhtarlarıma çok teşekkür ediyor, hizmetlerinde kolaylıklar diliyorum. Hepimiz Nazilli’mizin bir adım daha ileriye gitmesi, gelişip kalkınması için ve de mahallelerimizde bulunan vatandaşlarımıza hizmet edebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İncirliova'daki yangın korkuttuÖnceki Haber

İncirliova'daki yangın korkuttu

Kuşadası'nda dilenci operasyonuSonraki Haber

Kuşadası'nda dilenci operasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar