Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Sultanhisar'da MHP aday adayları kendini tanıttı 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sultanhisar'da MHP aday adayları kendini tanıttı 
Abone ol
Sultanhisar'da MHP aday adayları kendini tanıttı 

Sultanhisar'da MHP aday adayları kendini tanıttı 

Sultanhisar MHP İlçe Teşkilatında iki aday ortak bir tanıtım toplantısı düzenledi

 Yerel seçim çalışmaları Sultanhisar'da da hız kazandı.

Sultanhisar’da Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Aday Adayıları'nı açıkladı. Niyazi Özpınar ve Okan Uruk aday adaylık başvurusunda bulundu

Geçtiğimiz günlerde AK Parti, Sultanhisar Belediye Başkan Aday Adaylarını basına ve partililere tanıtmıştı. Milliyetçi Hareket Partisi’ de Belediye Başkan Aday Adaylarını açıklamak için ilçe teşkilatında toplandı. Niyazi Özpınar ve Okan Uruk, MHP’den Sultanhisar Belediye Başkan Aday Adaylık başvurularını gerçekleştirdi.

Sultanhisar MHP’de yerel seçimlere az zaman kala Okan Uruk ve Niyazi Özpınar belediye başkan aday adaylığı için ilçe başkanlığına başvurularını yaptı. AK Parti aday adayları da açıklamaya katılarak Cumhur İttifakındaki birlik beraberliği gösterdiler.  

 Veteriner teknikeri Niyazi Özpınar ve emekli bankacı Okan Uruk, evraklarını ilçe başkanlığına teslim ederek aday adaylıklarını resmileştirdi. 

“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK SULTANHİSAR’I KAZANACAĞIZ”

31 mart akşamı hep birlikte zaferimizi kutlayacağız diyen Niyazi Özpınar “1985 yılında Nazilli’de doğdum. 15 yıldır Sultanhisar’da sağlık teknikeri olarak görev yapıyorum. İnşallah sizlerin de güveniyle hizmetlerimi katlamak için aday adayı oldum. Genel merkezlerimiz de uygun görürse Cumhur İttifakı olarak Sultanhisar’ı kazanacağımıza inanıyorum. İnşallah 31 mart akşamı hep birlikte zaferimizi kutlayacağız” dedi. 

“HİZMET İÇİN ADAY OLDUM”

Aynı toplantıda aday adaylık başvurusu yapan Okan Uruk ise hemşerilerinden destek beklediğini ifade ederek, “Hep birlikte sizlere hizmet etmek için aday adayı oldum. Yürüyecek olduğumuz bu kutsal yolda değerli hemşehrilerimizden destek bekliyorum. Rabbim bu yolda yar ve yardımcımız olsun” ifade etti. 

MHP’li iki ismin toplantısına AK Parti Sultanhisar belediye başkan aday adayları Erdinç Güner ve Erdinç Çeliksoy da katılarak birlik, beraberlik gösterisi yaptılar.


  • 2
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi açıklamasıÖnceki Haber

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Evcil H...

"Joker" çetesi operasyonunda 3 tutuklamaSonraki Haber

"Joker" çetesi operasyonunda 3 tutuklama

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar