Aydın
21 Şubat, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    43.83
  • EURO
    51.70
  • ALTIN
    7183.0
  • BIST
    13.934
  • BTC
    67823.333$

Küçük çocuk antik kentteki su kuyusuna düştü

Küçük çocuk antik kentteki su kuyusuna düştü
Küçük çocuk antik kentteki su kuyusuna düştü

Küçük çocuk antik kentteki su kuyusuna düştü

Yatağan Stratonikeia antik kenti içinde yer alan ve su bulunmayan yaklaşık 10 metre derinliğindeki su kuyusuna düşen 7 yaşındaki çocuk itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Muğla’nın Yatağan ilçesinde Milas yolu üzerinde bulunan dünyanın en büyük mermer antik kenti içinde yer alan ve içinde su bulunmayan 10 metre derinlikteki su kuyusuna 7 yaşındaki çocuk düştü.

Muğla 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası antik kente Büyükşehir Yatağan İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yaklaşık 9-10 metre derinliğinde, 80-90 santim genişliğinde ve içinde su bulunmayan su kuyusuna merdiven yardımı ile inerek 7 yaşındaki İsmail Muaz Özen isimli çocuğu kuyudan çıkararak 112 ambulans ekiplerine teslim ettiler. Çoğun ilk yapılan sağlık müdahalesinde herhangi bir kırık çıkık bulunmadığı açıklandı. (iHA)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!