Aydın
15 Eylül, 2026, Salı
  • DOLAR
    44.46
  • EURO
    51.26
  • ALTIN
    6418.2
  • BIST
    12.698
  • BTC
    66309.879$

BirAy Gazetesinin Acı Günü

BirAy Gazetesinin Acı Günü
BirAy Gazetesinin Acı Günü

BirAy Gazetesinin acı günü

Nazilli basın camiasının tanınan isimlerinden BirAy Gazetesi Muhabiri Ali Balıkçı’nın annesi Nigar Hatiçe Balıkçı hayatını kaybetti.

BirAy Gazetesi Muhabiri Ali Balıkçı’nın annesi, BirAy Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yasemin Balıkçı’nın kayınvalidesi Nigar Hatiçe Balıkçı yaşamını yitirdi.

Nigar Hatiçe Balıkçı’nın vefatı, ailesi ve yakınlarını yasa boğarken, Nazilli basın camiasında da üzüntüyle karşılandı.

Merhume Nigar Hatiçe Balıkçı’nın cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Beşeylül Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Arslanlı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Aydın Kent Haber olarak merhumeye Allah’tan rahmet; başta Ali Balıkçı ve Yasemin Balıkçı olmak üzere ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!