Aydın
01 Ekim, 2026, Perşembe
  • DOLAR
    44.46
  • EURO
    51.26
  • ALTIN
    6418.2
  • BIST
    12.698
  • BTC
    66309.879$

Sultanhisar’daki Cinayet Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Sultanhisar’daki Cinayet Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi
Sultanhisar’daki Cinayet Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Sultanhisar’daki Cinayet Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde birlikte alkol aldığı Erhan Yalçın’ı (37) sopa ve odunla darp ederek öldürdükleri öne sürülen 2 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, Sultanhisar’a bağlı Demirhan Mahallesi 1728 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Erhan Yalçın, H.B. (45) ve G.S. (37) birlikte alkol aldıkları sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine başına sopa ve odun darbeleri alan Yalçın ağır yaralandı.

İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Yalçın’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri incelemelerinin ardından Yalçın’ın cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın ardından Sultanhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan H.B. ve G.S., jandarmadaki ilk ifadelerinde Yalçın’ı sopa ile darp ettiklerini itiraf etti. İşlemleri tamamlanan şüpheliler Nazilli Adliyesi’ne sevk edildi.

Olayla ilgili adli soruşturma devam ediyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!